WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Chodba Mrtvého Muže"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
zatím...
Wolf   Před 9 roky
   stále nejsem dost zdravý,abych pracoval v jeskyni,ale byl jsem se v evině j.už podívat.a hned jsem měl co dělat.nějaký zvědavec vyhrabal nesmyslnou díru uprostřed pukliny v perldomu a tak jsem to znovu zakryl.vím už,kde je asi vctup a kde by to mohlo pustit,ale to až později.tentokrát jsem si jen nabral do bot,když byl vysoký stav vody.nic nového...ale přece něco...kdo by chtěl shlédnout fotofilmeček v ý r o č k a z o č s s b ý č í s k á l a 2015 , najde si to na internetu... you tube - jan wolf junior. možná se tam uvidí a nakonec uslyší i dušana zpívat.zdarec.
Re: Re: DAW etc.
Wolf   Před 9 a ¼ rokem
   a ještě-rišu goldflama jsem měl po r.1964 v atel.na bratislavské 29 dva roky...to když ještě chtěl být výtv.umělcem.současně se přeorientoval na divadlo...tehdy jsem i já režíroval na šelepce al.bertranda kašpara noci,ve viole básníky brna,v klubu ant.trýba-konvenci profily atp.na rozdíl od a.g. jsem toho nechal a zůstal výtv.umělcem...tam jsem nemusel organizovat lidi a udělal si práci sám.zas byly jiné kontakty-s boudníkem,hovadíkem,brunovským...i tam se inspirace z barovky osvědčila,ač přetransformovaně tak,že tomu ledaskdo těžko porozumí...ale jsou i takoví.zdarec.
Re: Re: Re: DAW etc.
Wolf   Před 9 a ¼ rokem
   dodatek-brácha rybář je jiří,ale to je fuk.fuk není,že jsem egocentrik a nepoznávám lidi ani,když s nimi mluvím osobně a vůbec už si nepamatuji jména,co k nim patří.dost často žiju ve svém světě,ale blázen nejsem.ve dvaceti jsem měl u dr.hrašeho natestovanou velmi vys.inteligenci...jen škoda,že ted na stáří jsem blbý až dost a popletu ledacos.bývám příliš soustředěný na něco a trémista atp.a tak mi prominte,že znám kdeco z dávna a málo z dneška...a na vernisáži jsem jako hypnotizovaný...a žvaním,nevidím si do huby atd.jsem příliš herec-loutka,ale lidi mám rád a chci,aby mne měli za kamaráda atp.ledacos umím bezva pokazit a uvědomím si to,až zafunguje schodištový efekt...toto má být omluva...nejspíš opět nepovedená.zdá se,že proto vše už pár let kopu v bs a ej-jách.tak sám.na chatě se ovšem stavím...pokud tam dojdu.a hele,nestává se to osamění,jenom v mém případě...už dřív jsem si všiml,že někteří jeskynáři odcházeli kopat sami na tři kotle-ondra,holman,hypr na sever atp.asi to leze i na mne s tou evinou j.to nic.tak-zdarec.
Re: Re: DAW etc.
Wolf   Před 9 a ¼ rokem
   dik za pochopení.zas někdo hodnej na dědka pošuka.DAW je mé muz.i výst.sín známých.vernisáže ve st v 17h.i na jeskyně třeba dojde,jen já už mnohdy nedojdu a tak to řídí syn.další akce budou i na INT.já,blíženec,nyní strádám samotou,lezu do atel.po zábradlí,abych dokončoval dílo.dolezu i do Eviny j.,ale už jsem tam půl r.nebyl...mám taky bérc.vřed a léčí se to.mám jen strach o nářadí tam...no a co zničeného tam zas najdu...příp.záchod.kresby atp.k t.zv.objevu tam mám kruček,ale pro vetchého staříka samotného je to dost moc...chci to ale na jaře.v půli 50týc let taky na Ponči nic moc nebylo a skrz divadlo Konvence-Quidam,můj atel.na Bratindě-quart.lattaine,můj Zlatoroh a Uměl.besedu atd-atp.vzniklo ledacos,co je i dnes.já jsem nyní už skoro starý mimon,muzeum atp.,ale ještě to nevzdávám a neumírám.možná,že napíšu i dějiny.možná i o barovce 54-60...co už píšu podle starých mých pracáků a poznámek...byl jsem sobolův žák na legionářské-kpt jaroše a dušan hypr taky,ale na elgartové.pelčák a spol končili,když my už jezdili nějaký čas,což napíšu snad...někdy.vesel se.zdarec.
Re: DAW etc.
C. [216.232.66.xx]  Před 9 a ¼ rokem
   Ahoj Honzo Vlku Šediváku,
tož jsem si vyhledal DAW na Internetu -- a klobouk dolů, Mistře, ztrávil tam hodný čas prohlídkou a absorbcí Tvých obrazů. Některé na mě hluboce zapůsobily, dokázal bych jim dát jména. Bohužel, geografická vzdálenost mezi Výdrholcem a Tvým ateliérem mi nedovolí abych výstavu zhlédnul osobně.
Na okraj, Arnošt Goldflam byl můj spolužák na gymplu (SVVŠ). Také Petr Směja a Pavel Pokorný; ve vedlejší třídě byli Honza Čarvaš a Petr Rybář, Tvůj brácha. Zkrátka a dobře, znal jsem celé Synkopy 61.
Hodně dobrého zdraví vinšuje Celda :o)


2014 v evině j. a DAW ...to pustí snad dál
Wolf   Před 9 a ¼ rokem
   v evině j.,t.zn.v jáchymce zatím bez postupu k temnu-od červance jsem tam nebyl,jsem nemocný a nemůžu chodit,ale už na jaře jsem se propadl do trhlé propasti v perldomu a zakryl to proviz-s předsedou v květnu.kopat níž po trhlině,pustí-asi na jaře 2015,myslím.to prázdno přece spadlo do voln,kde beneš kdysi nechal olovnici v hl.8m.je tam hlubší patro a to není žádná chodba mrtvého muže.nyní tedy alespon z lože nemocného objevuji jinou jeskyni...je to DAW,DEPOZIT PRACÍ MÉHO ATELIÉRU,kam jsou býčiskalští a další známí zváni...většinou jsem tam každou středu v 17 hod.,když tam dokulhám.je možno se na DAW podívat taky na seznam cz,you tube atp. jen stačí vyledat jan wolf daw,nejspíš to google najde a tak lze vidět,co nyní dělám a můžu a kde nyní jsem.je tam i pár fotek,kde nejsem v prac.overalu a ostatní známí taky ne.zázračno,tajuplno,to je tam trochu jinak,ale fakticitu věci to n eubírá a jakási inspirace a vztah k podzemí,mimosvět hmot atp.,to tam je.zdarec.
wolf po letech
NoBody [109.80.36.xxx]  Před 10 a ¾ rokem
   už to nehledám,ale otázky zůstávají.abych měl pokoj,říkám,že jsem se obrátil a šel ke druhé štole,že jsem si dýchl metanu a halucinoval.vlastně toému ale nevěřím,ač vím,že se sifon driny jen tak vyprázdnit nemohl.musel by vytéct až pod balvany mezi druhým a třetím mostkem.nebo jinde.otázek plno a já už nebudu mít čas to nějak řešit...zdarec.
může být
Wolf   Před 10 a ¾ rokem
   čísla jsou můj nepřítel.často.
Možná jen nepodstatná oprava data
Kaplan P.   Před 14 a ¼ rokem
   Honzo, na tvém náčrtu z té velmi zajímavé příhody je datum 7.6.1999. Možná jsi psal tuto zprávu po pár měsících nebo letech, ale tato příhoda se ti stala 7.6.2000. Já jsem začal aktivně jezdit na BS v březnu 2000 a u toho neštěstí na Kostelíku jsem taky byl. V roce 1999 jsem prokazatelně na BS nejezdil. Prvních několik let jsem si psával svůj velmi podrobný "pracovní deník" včetně fotek a toto se stalo opravdu v červnu 2000. Já jen aby to někoho nemátlo. Přeju ti, ať se ti daří v jeskyni a ber si radši sebou dvě a víc světel. Ať zas nemusíš psát tak dlouhé zprávy.
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [112857], dnes 24 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
Yzg2YzI5