WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "16th ICS Brno 2013 "dobré a špatné""
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
fotky
Bida   Před 10 a ¾ rokem
   http://bidab.rajce.idnes.cz/16th_International_Congress_of_Speleology_Brno_
2013_cast_2/

http://bidab.rajce.idnes.cz/16th_International_Congress_of_Speleology_Brno_
2013/
Pití
Sluka [84.242.91.xxx]  Před 10 a ¾ rokem
   Jsou tací, jako já, jenž velice špatně snášejí horko a také pivo v kombinaci s vedrem. Jediné, co se tam pro mne dalo pít, byl čaj s pytlíku. Ovšem při jeho ceně jsem vypil asi jenom 3. Ani nealko pivo nepomáhalo. Sladké vody, co byly k dispozici, zaručeně způsobili při množství, které bylo nutné vypít, průjmové stavy. Něco, co by připomínalo kotel s čajem známý z mnoha setkání ani náhodou. Nealkoholické nápoje se zvýšeným obsahem minerálů (ionťáky) také ne. Ano, dala se v potravinách koupit voda v lahvi a donést sebou. Jenomže zkuste vypít dostatečné množství čisté vody, které potřebujete v takových vedrech. Zase ne řešení. Takže jsem nakonec kombinoval kefírové mléko po ránu pro uklidnění žaludku, víno, vodu a i to pivo. Pěkně jsem si nadával, protože doma jsem nechal krabici pytlíků s ionťáky.
jednodenní vstupy atd.
Laďa Blažek [195.41.43.x]  Před 10 a ¾ rokem
   Ahoj, jen k doplnění. Organizace kongresu se řídí dle regulí UIS dostupných zde: http://test3.brlog.net/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Item
id=102

Tam najdete jak to má všechno proběhnout a mimo jiné tam nejdete i stanovení ceny jednodenního vstupného: "....The registration rate will be about one-third to one-fourth the cost of a Full Participant and does not include special activities (excursions, banquets, etc.)" => 5000/4 = 1250 Kč. Ve skutečnosti to bylo (kromě středy) 1200 Kč.

Mám ceny z posledních dvou kongresů z Řecka i USA a můžu říct, že vše bylo nyní levnější.
   
Re: jednodenní vstupy atd.
Martin Golec   Před 10 a ¾ rokem
   Ahoj Ladi, děkuji za odpověď. Mé hodnocení kongresu je velmi vysoké, tak ti doufám diskuze nad některými detaily nevadí. Mám tyto věci nastudovány. Znám stanovy. Ale kolikátina je 1200 Kč z zdůchodu českého důchodce? Kupní síla amerického důchodce je úplně někde jinde. V tomhle jsou stanovy UIS prostě špatné a pokud bychom vedli hovor o ceně, jak vysoké by mělo být vstupné, aby ti naši jeskyňářstí důchodci přišli nedejbože vícekrát, tak budeme na jiné částce. Za tím si stojím. Jednodení vstupy tak nemohly fungovat. Možná námět pro UIS na příští roky. M.
      
Re: Re: jednodenní vstupy atd.
NoBody [195.41.43.x]  Před 10 a ¾ rokem
   Martine shrnul jsi to pěkně a ve všem s Tebou souhlasím. Ten odkaz jsem tady nedával ani tak kvuli Tobě. Byla to akce UIS, organizovaná dle směrnic UIS a spousta lidí v tom pořád dost tápe.
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [116112], dnes 150 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
N2Q1Nj