WWW.ByciSkala.cz
 
 
Článek DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 2020 - rezervace Činnost

Rezervace termínu

Pekárek Aleš  | 14.5.2020 22:31 | pridej.cz  | Diskuse...[0] | Zobrazeno 4024x  

Zveme Vás na Dny otevřených dveří 2020.

Z důvodů ochrany hnízdících dravců budou letos opět později:

13.-14.6.2020

20.-21.6.2020

27.-28.6.2020

DOD trasa prohlídky

 Dny otevřených dveří jsou zcela mimořádnou akcí pod záštitou Správy CHKO Moravský kras. Vstup do jeskyně je možný s průvodcem, pouze na vlastní nebezpečí.

 Akce se koná vždy od 9 do 16 hodin, za každého počasí. Délka prohlídky jeskyně je asi 60 minut. V jeskyni je vysoká vlhkost a teplota asi 9°C. Cesty jsou upravené, ale nejsou betonové jako v jiných, veřejnosti přístupných jeskyních. Doporučujeme pevnou obuv a teplejší oblečení, například dlouhé kalhoty a svetr či bunda. Psi do jeskyně nesmí!

Těšíme se na Vás a pokusíme se i v současné době zajistit provoz co nejbližší tomu, na jaký jste zvyklí. Vzhledem k tomu, že nejsme schopni předvídat vývoj situace, budou  plán akce i  konkrétní bezpečnostní opatření zveřejněny zde a zároveň na místě konání akce samotné. Opatření se mohou v průběhu DOD 2020 měnit, sledujte tedy prosím aktuální stav, předtím, než se k nám vypravíte.

Vzhledem k letošní epidemiologické situaci a v souladu s doporučeními MZČR chceme zabránit shlukování většího množství lidí před jeskyní a dodržování hygienických bezpečnostních opatření. Proto Vám doporučujeme zarezervovat si termín prohlídky předem.

Prohlídka bude možná i bez rezervace, v případě, že nebude překročen limit návštěvníků v rámci prohlídky, nemůžeme ji však zaručit. Dosud jsme všechny zájemce provedli i za cenu navyšování kapacity jednotlivých prohlídek, v současné době se však  budeme muset řídit aktuálním nařízením vlády a Ministerstva zdravotnictví ČR a regulovat podobu akce v závislosti  na míře rozvolňování preventivních opatření.

Rezervace:

Po kliknutí na "Rezervovat" si vyberte vhodný termín, počet volných míst se zobrazí po najetí myší. Pak klikněte na "Další krok". Stačí zadat jen Váš E-mail, na který bude doručeno potvrzení o rezervaci. Ostatní údaje nejsou povinné. Potvrzením se prokážete u stolečku před jeskyní. Není nutné je tisknout, stačí ukázat v mobilu. Pokud bude plno, můžete se nahlásit i jako náhradník, v případě uvolnění míst dostanete informační e-mail.

      Výběr a rezervace termínu zde:  
 

Nyní nabízíme rezervaci pro 30 lidí každou celou hodinu. Pokud už nenajdete volné místo, nezoufejte a přijďte! Přidáváme dle zájmu další exkurze bez rezervací!

Vaše kontaktní údaje nearchivujeme, budou ihned po akci smazány.

(Rezervace probíhá pomocí služby RESERVANTO.)

 

Upozorňujeme, že stále platí povinnost nosit ve vnitřních prostorách roušky a sem spadá i jeskyně.
Snažte se držet po skupinkách tak, jak jste spolu přijeli a udržovat si 2m odstup od ostatních lidí. V jeskyni je místa dost, mělo by to být proveditelné. Průvodce by to v roušce asi nezvládnul, ale bude si držet odstup. Děkujeme za pochopení.

 

Plakát k akci najdete zde:5288. Plakát 2020

V lepším rozlišení pro tisk je plakát v příloze pod článkem. Šíření povoleno a doporučeno :-).

Těšíme se na Vaši návštěvu.


Přílohy ke stažení :
 Plakát 2020 pro tisk 
 DOD 20_ tisk.pdf  3 037 606 b  Staženo : 206x 

Diskuse "DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 2020 - rezervace"

Nejsou žádné příspěvky.

PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [108113], dnes 29 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
ODY4M