WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Loučení s Býčí skálou"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Konečně
Z_P [89.24.186.xx]  Před 5 a ¾ rokem
   Konečně nějaké dobré zprávy. Při té záplavě tragédií, které nám naše veřejnoprávní i komerční sdělovací prostředky přinášejí, vyletěla první vlašovka právě z Býčí skály a to je dobré znamení. Myslím, že dlouho odkládané kroky konečně pohnou vývojem regionu směrem vpřed. Vždyť náš trh přímo hladoví po regionálním produktu s globálním (nebo přinejmenším celoevropským) významem. Naším cementem můžeme udělat skutečnou díru do světa. Myslím, že stojí za to obětovat právě Býčí skálu. Speleologové z Vaší organizace mohou být právem hrdí na to, že právě tento vápenec pomůže zachránit pro Unii nemalý počet životů těch malých nevinných tvorečků.
Koneckonců i hnízdění sokolů stěhovavých je třeba řídit a regulovat (ostatně jako téměř všechno). Vymazáním Býčí skály z mapy definitivně skončí i zcela neplánovité a choatické chování těchto drobných létajících predátorů. Předejdeme tak zklamání všech milovníků dravců v případě, že by se v budoucnu rozhodli ve stěně Býčí skály už nehnízdit. Dalším důležitým aspektem plánovaných kroků je otázka tvorby nových pracovních míst a s nimi související udržitelný rozvoj celého regionu. Otázku bezpečnosti asi není třeba vůbec zmiňovat. Na vydlážděném nebo asfaltovém chodníku je pravděpodobnost úrazu podvrtnutím nebo uklouznutím čtařikrát menší než na přírodní stezce a dokonce desetkrát nižší než ve volném terénu. Myslím, že čísla hovoří jasně.
Předpokládám, že státní orgány přistoupí k plánovaným krokům v regionu citlivě a srespektem ke všem zúčastněným a výsledkem bude konsenzuální řešení ku spokojenosti všech. PĚKNÉ JARO VŠEM NA BÝČINĚ!!!
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [109948], dnes 84 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
NzU1N