WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Archeologický podvod století!"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Krasové hospody a archpodvod II
Mr. Cello [154.20.76.xx]  Před 7 a ¾ rokem
   Do hrobu Wankel pronikl na voru za extrémně nízkého vodního stavu na Punkvě. V předsíni našel ne indickou krávu či vola z parlamentu, ale bronzovou sošku božského bejka Apise-Hapi, vtělení boha Ptaha. Stalo se tak téměř tři čtvrtě století před oficiálním objevem Tutovy hrobky britským archeologem Howard-em Carter-em (1922).

No a potom následoval podvrh sošky bejka z předsíně Tutovy hrobky do Předsíně naší staré dobré Bejčiny. Nakonec o nic nešlo, byla to jen taková hra, forcimr jako forcimr, že jo? Vyfikundovaná navigace pomocí GPS a Dista dovedla bratry Felkovy na místo (to se zase válí v hospodě U Pepy na Holštejně a U Břouška ve Sloupu), nu a pak následovaly další, již notoricky známé události.

Jo, jo, ty zlatý krasový paluše...
C. :o))
Krasové hospody a archpodvod
Mr. Cello [154.20.76.xx]  Před 7 a ¾ rokem
   0ch, ty krásný krasový paluše, jaký betálný války tam hrnó! Ty křivý by vyplnily velice objemnou bibli. Spektrum krasově-hospodských válek je širší než celé viditelné spektrum (sluneční), ba dokonce širší než celé elektromagnetické spektrum. Zasahuje i do říše pohádek. Ku příkladu, klasická pohádka Boženy Němcové, O perníkové chaloupce, se v ostrovské hospodě U Matky Němcové (U Němců) vypráví následovně:
Žena německé národnosti byla očitým svědkem loupežného přepadení chaloupky Antonína Pernici dvoučlenným gangem mladistvých romů, Jánošem a Maryšou. Z chaloupky zcizili 2,5 q pravého pardubického perníku, 12 litrů rumu a navíc celou střechu i s komínem. Policie po obou nezletilcích usilovně pátrá.

Leč nyní k Heinrichu Wankelovi. Byl to podvodník (Unterwassermann) světového kalibru. Již v r. 1820, tedy rok před jeho narozením, jej cisař František I. odsoudil k těžkému žaláři za podvody, které měl v budoucnu spáchat. Wankelovu podvodní povahu rozeznal také generál Alfred kníže Windisch-Grätz v r. 1848. Wankel tehdy na pražských barikádách ošetřoval studenty filozofie z Litomyšle, Frýborta, Vavřenu, Špínu a slečnu Elis. Bystrouš Windischgrätz po něm vystřelil z děla, ale netrefil a místo Wankela zahynul radikální mnich Špína. V křtinské hospodě U Farlíků se říká, že na oplátku Wankel vystřelil po Windischgrätzovi z bambitky svého vnuka Absolona, ale místo jenerála trefil jeho stařku Eleonoru. Tak prý vznikla píseñ Střelil na šišku, trefil Maryšku...

Za této situace Wankelovi nezbylo než emigrovat. Nevydal se však do Kanady ba ani do Indie, jak ho podezírá Marek Audy. Uchýlil se do Egypta. Co by taky dělal u hindusáků -- tam by mohl ukrást akorát posvátnou krávu, ale Heinrich nebyl žádnej vůl. V Egyptě navštívil čerstvě postavenou mešitu Muhammada Alího v Kakáhiře a tam se mu zjevil sám Prorok. S pomocí zcizeného výtisku Koránu pak nalezl Údolí králů a Tutanchamonův hrob -- prý to byla tutovka.

(Pokračování)
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [110125], dnes 82 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
MWU1NGR