WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Stanislav Vidlák - Rudické propadání 1958-1960"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Re: Re: Re: Zbytečná práce
NoBody [91.219.240.x]  Před 9 a ½ rokem
   To rozhodně není zbytečné a je bezva, že se tomu věnuješ! Tak jsem to přece nemyslel. Zbytečné je dělat něco, co už je hotové...

Re: Re: Zbytečná práce
Martin Golec   Před 9 a ½ rokem
   Standa se zmiňoval o výstavě, o CD jsem nevěděl. Navíc Standa mi ukázal i řadu originlů, které jsem již nestihl naskenovat. Šlo asi o hodně staré fotky. Ale cílem bylo dostat nějaké Standovy fotografie na tento web, a také jeho a Vojtěchovu mapu z roku 1959, aby to měl zájemce - badatel pokupě i s jinými materiály. A také hlavně ocenit Standovu práci. To se ti Marku zdá zbytečné? To asi ne. To jsi se jen zaměřil na jeden aspekt věci. Zpravidla ale děláme věci pro více aspektů najednou. Fotky jsou až na druhém místě, na prvním máme člověka. Zdavím z daleka, M.
Re: Zbytečná práce
francimus. [88.101.113.xxx]  Před 9 a ½ rokem
   Já bych rád vložil připomínku. Digitalizoval jsem pouze fotoarchiv Přemysla Ryšavého a svého táty. Nic jiného. Byli jsme u pana Vidláka na návštěvě, aby se pokusil z těchto dvou archivů identifikovat nějaké historické osobnosti. Standa nám pak ukazoval i nějaké fotky, některé si Martin půjčil. Ukazoval nám taky pamětní plakát, který údajně kreslil můj táta, ale nerozpoznal jsem jeho rukopis. Tipoval jsem na Marka Audyho. To je všechno.
Zbytečná práce
Marek Audy [91.219.240.x]  Před 9 a ½ rokem
   Martine,
fotky jsem skenoval v roce 2006. Obec Rudice a ZO 6-04 Rudice finančně tehdy podpořila materiál na výrobu Standovi výstavy z Rudického propadání. Standa měl na tento účel připravenou vyschlou starou třešeň. Nevím, který stolař z ní udělal rámečky, ale byla to jediná věc, která se nepovedla. Rámečky se totiž během výstavy v Rudické galerii na Tumperku rozpadly.
Překvapuje mě, že jsi fotky znovu skenoval. Standa dostal skeny ode mne na CD. Vzpomínám si, že jsem fotky hodně retušoval a vyvažoval. Originály nebyly v nejlepším stavu.

Možná Standa CD ztratil nebo zapomněl, že ho má. Nebo, že by jste s Francim nepoznali, že skenujete zdigitalizované zaretušované výtisky:)))))
Fotky jsou v digitální podobě archivovány jak u mě, tak u Rudičáků. Rád ti je poskytnu. Je jich vic. Některé Standa na výstavu nevybral.
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [110038], dnes 174 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
Zjk1OTgx