WWW.ByciSkala.cz
 
 
Článek Tenisový zápas v Jedničce Činnost

Nějaký víkend v červenci jsem po krátké přestávce dojel s Igorem a Luckou na Býčí skálu. Igor měl velkou radost, že jedu. To jsem ještě netušil, proč jí má tak velkou. Později při krásných, romantických, intelektuálních a vědeckých rozhovorech, které probíhají v časové víkendové smyčce, mě oznámil romantickou věc.
      Cituji ?Hulisu, půjdeme vynést kalové čerpadlo z Jedničky?. O tom čerpadle mě už něco povídal, říkal jsem si sám pro sebe. A hned mě napadlo, proč měl tak velkou radost, že jedu.

Hulis  | 27.8.2006 19:28 | pridej.cz  | Diskuse...[0] | Zobrazeno 106x  

 Nějaký víkend v červenci jsem po krátké přestávce dojel s Igorem a Luckou na Býčí skálu. Igor měl velkou radost, že jedu. To jsem ještě netušil, proč jí má tak velkou. Později při krásných, romantických, intelektuálních a vědeckých rozhovorech, které probíhají v časové víkendové smyčce, mě oznámil romantickou věc.

Cituji „Hulisu, půjdeme vynést kalové čerpadlo z Jedničky“. O tom čerpadle mě už něco povídal, říkal jsem si sám pro sebe. A hned mě napadlo, proč měl tak velkou radost, že jedu.

Je to ukázka tajné propracované akce, s využitím hrubé síly a blbého mozku.

Tohle čerpadlo do Jedničky dotáhl Igor s Kolbim. Byla to jejich vydařená samostatná akce.

Když čerpadlo dosoukali na místo určení a chtěli odsávat, čerpadlo nejelo. Chtěl bych vidět jejich výraz v obličeji, když zjistili, že čerpadlu se pracovat nechce.

Přijel i druhý odborník, který byl u dotažení čerpadla, tak to hned bylo příjemnější. Do výpravy se ještě přidala Zuzka Minaříková.

Čerpadlo se muselo zaprvé dostat ze sedimentu, ve kterém bylo do půlky ponořené. To se nám podařilo ve třech vytáhnout. Potom jsem jen s Kolbim, protože bylo málo místa, vytahovali čerpadlo do stoupající chodby. V ještě nevyčištěné chodbě to šlo dost špatně. Museli jsme najít dobré místo na zapření, a potom až vytahovat. Po asi třech pokusech, když jsme hned při zabrání sjeli pod čerpadlo, jsme poslali Igora pro vrátek. Vrátek nám moc nepomohl, ale aspoň, když se podařilo čerpadlo o pár decimetrů posunout, tak dotočené lanko na vrátku zabránilo sesunutí čerpadlo zpět.

Takto to do nekonečného svahu šlo dál a dál. Já s Kolbim jsme se po sobě váleli, jak na kontaktních zápasech v ringu s blátem. Igor namotával vrátek a Zuzka hlídala kabel od čerpadla. Já s Kolbim jsme při vytahování vydávali hrozné zvuky. Řvali jsme u toho, jak někteří tenisti při zápasech. Proto doporučuji všem tenistům, kteří chtějí zastrašit soupeře svým řvaním, nejlepší tréninkové soustředění na Býčí Skále.

Po vytažení čerpadla nad stoupající chodbu, následoval rovnější úsek. Byl dlouhý, ale posouvání lehčí. Ke konci nám pomohl Jirka Svozil st. s Igorem.

Tato akce byla taky fotograficky zdokumentována Zuzkou, která měla půjčený digitál od Vlasty. Vrátila mu ho v blátivém obalu. Vlasta měl velkou radost. A když viděl těch pár fotek, měl radost ještě větší. Později jsme poslouchali jeho učitelský výklad o fotografování v jeskyních, a při tom houbičkou čistil svůj fotoaparát.

Čerpadlo už je opraveno a už musí pracovat, jen se k němu nesmí přibližovat Igor s Kolbim.

Jestli je u toho čerpadla někdo uvidíte, tak je okamžitě pošlete kopat schody.

Čau Hulis



Diskuse "Tenisový zápas v Jedničce"

Nejsou žádné příspěvky.

PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [110013], dnes 149 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
OTdhNWNmZ