WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Záhady Býčí skály"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Tajemné kroky za zády
Havel Hugo [86.49.45.xx]  Před 9 a ½ rokem
   Popisované jevy, jakoby někdo za vámi šel, jsou zcela běžné, setkal jsem se s tím ve více jeskyních, kromě BS, i v Propastovitém bludišti a hlavně v Macošské chodbě Amatérky v okolí domu U dvou velkých. Podmínkou je, být v jeskyni sám, čož nebývá tak časté, jinak tento jev nevzniká zcela logicky, protože za vámi opravdu někdo jde. Je to opravdu ohromující, v Amatérce to bylo tak přesvědčivé, že jsem se po každých 20 m otáčel, přestože mě rozum říkal, že tam nikdo není. Vznik tohoto jevu je podmíněn určitým druhem nebo stavem sedimentu a možná i akustickou situací místa, protože se projevuje jen někde. Tak až příště budete slyšet ty kroky vzadu, neotáčejte se, nikdo tam není ----- nebo že by někdy........? Záhady jsou krásné proto, že jsou tak záhadné. HH
   
Re: Tajemné kroky za zády
C. [207.81.66.xx]  Před 9 a ½ rokem
   Tajemné kroky za zády nejsou vůbec tajemné a záhadné. Lze vysvětlit jedním nebo kombinací dvou či všech tří následujících faktorů:
(1) následky včerejšího posezení v hospůdce dlouho po zavírací době;
(2) zvuk Lomikelových pluzní - samotného Lomikele jsi přehlédl díky jeho malé výšce, 93,5 cm;
(3) jde na tebe sraní.
C. :o))


      
Re: Re: Tajemné kroky za zády
Wolf   Před 9 a ¼ rokem
   nevím kdo je .c. je ho nutno však upozornit,že v jeskyni není vhodné sraní mimo potoční proudy a tak se spěchá...pak těžko lze slyšet jakékoli kročeje...to by musel být snad jen esesácké roty dupot...a o tom se nikdo nezminuje. kecat lze,to jistě,ale lepší jistě je naslouchat,pozorovat,domnívat se,vymýšlet si,představovat si atp.chudák,který je hluchý,ale jen at si žije...že...zdarec.
         
Re: Re: Re: Tajemné kroky za zády
NoBody [46.149.125.xxx]  Před 9 a ¼ rokem
   c. = Vojtěch A. Gregor - Celofán
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [110117], dnes 74 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
YTZjZGI3Z